Laat 1 lid de betalingen en reserveringen regelen voor meerdere leden. Bijvoorbeeld een ouder voor zijn of haar kind(eren). Zo staan alle leden onder elkaar en blijft het overzichtelijk.

Leden aan elkaar koppelen

Maak de accounts aan voor de leden. Ga naar een profiel (bijvoorbeeld van het kind) en klik naast de naam van het lid op het betaalpas icoontje. Zoek hier een ander lid op dat de hoofdbetaler wordt voor dit lid (bijvoorbeeld de ouder). De leden zijn nu aan elkaar gekoppeld en de hoofdbetaler betaald nu voor dit lid. Er kunnen op deze manier nog meer leden aan elkaar gekoppeld worden.

Op dezelfde manier kan dit ook weer gewijzigd worden.

Reserveren voor een ander lid

Via de app of het ledenportaal kan een lid nu voor zichzelf maar ook voor de gekoppelde leden een les reserveren.

Club App: om van lid te wisselen klik je links bovenaan naast de naam van je club. Klik daarna onderaan op wisselen om van profiel te wisselen.

Ledenportaal: In het ledenportaal klik je op de beginpagina. Klik daarna op de naam van het lid en selecteer een ander lid om te wisselen van accounts.

Ook interessant is:

Leden samenvoegen of verwijderen
Leden toevoegen