Heb je een incheck tablet? Leden kunnen via het ledenportaal een pincode instellen om zichzelf zo gemakkelijk en snel via de tablet in te checken.

Pincode instellen

Om de pincode in te stellen gaat het lid in het ledenportaal naar Club gegevens > Pincode

Wanneer een lid zijn/haar pincode is vergeten kan de club de pincode verwijderen.

Dit kan gedaan worden in het profiel van het lid. Onder de gegevens staat Pincode. Klik hier op het prullenbakje om de pincode te verwijderen. Vervolgens kan het lid een nieuwe pincode instellen via het ledenportaal.

Ook interessant is:

Inloggen op het ledenportaal
Ingebruikname van de incheck tablet
Reserveren in het ledenportaal