Via het rooster krijgen jouw leden een overzichtslijst van alle beschikbare lessen. Hier kunnen je leden zich inschrijven op een bepaald lesmoment of een vaste inschrijving maken.

Reserveren via het rooster

Wanneer het lid is ingelogd in het ledenportaal selecteert men in de navigatie "Rooster".

Het lid ziet hier alleen de lessen die behoren bij het abonnement die het lid heeft.

Vervolgens klikt het lid een lesmoment aan in het rooster en ziet deze de details van de les.

Afhankelijk van de instellingen in de les kan de les los gereserveerd worden of een vaste inschrijving worden gemaakt. Indien de les niet in het abonnement zit maar wel los aangeschaft kan worden,  zal de button "Aanschaffen" worden getoond.

Gemaakte reserveringen

Het lid kan de gemaakte reservering terug zien via "Reserveringen". Alle gemaakte reserveringen voor lessen, faciliteiten en workshops zijn hier zichtbaar en te annuleren.

Ook interessant is:

Inloggen op het ledenportaal
Abonnementen in het ledenportaal
Gast reservering