Even snel een belangrijke mededeling noteren bij het lid? Of de geschiedenis van de activiteiten in het profiel van een lid bekijken? Simpel en overzichtelijk in een paar stappen.

Notitie toevoegen

Via Leden > Leden heb je een overzichtslijst van je leden. Klik op de naam van het lid om naar zijn/haar detailoverzicht te gaan.

Onder de gegevens kun je in het tabblad "Notities" belangrijke mededelingen (bijvoorbeeld een blessure waar rekening mee gehouden dient te worden) plaatsen die je eventueel ook inzichtelijk kunt maken voor de coaches.

Type de notitie in en klik op "Notitie toevoegen".

Indien een gebruiker de rol Coach heeft kan deze ook via de app notities inzien en plaatsen.

Tijdlijn

Rechts van de notities staat de "Tijdlijn". De tijdlijn weergeeft een groot deel van de geschiedenis van  activiteiten in het lid. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk zien wanneer en hoe een lid zich heeft ingeschreven, wanneer een factuur is aangemaakt of wanneer er naar het lid gemaild is via Grib. Als je onderaan de tijdlijn op "Bekijk alles" klikt, krijg je een nog uitgebreider overzicht te zien. Zo zie je van al deze activiteiten ook wanneer en door wie de handelingen zijn uitgevoerd.

Ook interessant is:

Activiteiten geschiedenis