Help je leden op weg naar hun doelen door schema's te maken voor leden. Daag ze uit om deel te nemen aan challenges en houdt lichaamsmetingen bij.

Schema maken

Indien je de Workout module afneemt vind je deze module door op het pijltje naast het Grib logo te klikken en "Workoutte selecteren.

Het maken van een workout schema kan via Schema's > Toevoegen.Vul de naam en de omschrijving van de workout in. En wie de resultaten mogen invoeren. Dit kunnen coaches en leden zijn, alleen leden of alleen coaches. Je kunt ook nog specifiek een coach instellen, zodat deze alleen dit schema kan zien.

De naam en omschrijving wordt getoond als het lid het schema opent. Benoem bijvoorbeeld de spiergroepen die getraind worden of andere bijzonderheden over de workout.

Nadat je de algemene informatie hebt ingevuld kun je het schema gaan vullen.

Je kunt een fitness schema maken voor 1 dag of voor meerdere dagen. Zoek de oefeningen rechts in de zoekbalk. Voeg ze direct aan de juiste dag en oefeningsonderdeel of sleep ze naar de onderdelen links.

Je kunt ook Eigen oefeningen toevoegen aan een schema. Dit doe je in het schema door in het zoekveld een letter of de naam van de eigen oefening in te voeren, daarna druk je op +Oefening.

Vervolgens kan je de oefening instellen op naam, eenheid en categorie.

De korte toelichting wordt in het schema getoond, wanneer het lid de oefening opent zal de uitleg over de oefening worden getoond.

Eenmaal op Toevoegen te hebben gedrukt is de oefening opgeslagen.

Nu kan je de oefening toevoegen aan de workout door de naam in het zoekveld in te voeren. Hierbij kan je kiezen of je het aan de Warming up / Oefeningen toevoegt.

Klik in het linkervenster op het potloodje naast de oefening om de details van de oefening in te vullen

Selecteer op de volgende pagina wie dit schema kan zien. Je kunt standaard schema's maken die beschikbaar zijn voor alle leden of je kunt gepersonaliseerde schema's maken. Dit kan gekoppeld worden aan een lid via selecteer leden. Je kunt op de naam van het lid zoeken en toevoegen.

Leden kunnen via het ledenportaal of via de app de workouts bekijken. Het invoeren van de resultaten is momenteel alleen mogelijk via de app.

Ook interessant is:

Metingtypes toevoegen
Metingtypes uitvoeren en voortgang bekijken