Help je leden op weg naar hun doelen door schema's te maken voor leden. Daag ze uit om deel te nemen aan challenges en houdt lichaamsmetingen bij.

Schema maken

Indien je de Workout module afneemt vind je deze module door op het pijltje naast het Grib logo te klikken en "Workoutte selecteren.

Het maken van een workout schema kan via Schema's > Toevoegen.Vul de naam en de beschrijving van de workout in. En wie de resultaten mogen invoeren.

De naam en omschrijving wordt getoond als het lid het schema opent. Benoem bijvoorbeeld de spiergroepen die getraind worden of andere bijzonderheden over de workout.

Nadat je de algemene informatie hebt ingevuld kun je het schema gaan maken.

Je kunt een fitness schema maken voor 1 dag of voor meerdere dagen. Zoek de oefeningen rechts in de zoekbalk en sleep ze naar de onderdelen links.

Selecteer op de volgende pagina wie dit schema kan zien. Je kunt standaard schema's maken die beschikbaar zijn voor alle leden of je kunt gepersonaliseerde schema's maken. Dit kan gekoppeld worden aan een lid via Leden > Toevoegen.

Leden kunnen via het ledenportaal of via de app de workouts bekijken. Het invoeren van de resultaten is momenteel alleen mogelijk via de app.

Ook interessant is:

Metingtypes toevoegen
Metingtypes uitvoeren en voortgang bekijken