Ga je binnenkort een nieuwe abonnementsstructuur introduceren? Dan heeft GetGrib het eenvoudig gemaakt om alle leden te wisselen naar een ander abonnementstype. Dat scheelt heel wat kopiëren en plakken!

Heb je deze items al ingesteld?

Abonnementstype toevoegen

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Van abonnementstype A naar B

Om de wisseling mogelijk te maken ga je naar Beheer > Abonnementstypen en klik je op de knop Leden overzetten in de bovenbalk van de pagina.

Je komt in onderstaand scherm terecht waar je leden kunt wisselen van abonnementstype A naar abonnementstype B.

Door op de knop + extra regel te klikken stel je een nieuwe wisseling in.

Wij raden aan om alle wisselingen in 1x door te voeren en niet per keer. Stel dus vooral extra regels in als je meerdere wisselingen wilt maken.

Bedragen aanpassen

Let op dat bij de wisseling van het abonnementstype de bedragen en betaalfrequentie niet wordt aangepast. Deze kun je per abonnementstype aanpassen door op Bedragen aanpassen te klikken vanuit de lijst van abonnementstypen. Klik op het pijltje achter het abonnementstype en selecteer "Bedrag aanpassen" Je kunt voor alle leden met dit abonnement het bedrag aanpassen en eventueel leden met een al afwijkend bedrag meenemen in de aanpassing.

Ook interessant is:

Abonnementstype aanmaken
Abonnement koppelen aan lid