GetGrib helpt je om jouw administratie AVG-proof te houden. Verwijder in 1x alle leden die 3 maanden geen abonnement of strippenkaart meer hebben.

Onderstaande zorgt ervoor dat je voldoet aan deze regelgeving.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden toevoegen

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

INHOUDSOPGAVE

Inactieve leden verwijderen

Volgens de AVG-wet moeten leden die langer dan 3 maanden geen actief abonnement hebben verwijderd worden. Let wel, leden die facturen hebben openstaan worden niet aan deze lijst toegevoegd. Zodra de openstaande facturen betaald zijn worden ze automatisch op de AVG-lijst gezet.

GetGrib verzamelt deze leden en toont deze in een handig overzicht. Jij hoeft deze alleen te controleren en vervolgens te verwijderen.

Alle persoonsgegevens van het lid worden verwijderd (waaronder de naam, geboortedatum, het adres, IBAN, e-mail adres & telefoonnummer).

De inchecks blijven bewaard, dus jouw statistieken blijven betrouwbaar. Je kunt echter niet meer terugzoeken wie achter deze inchecks zit, aangezien de persoonsgegevens zijn verwijderd.

AVG-lijst activeren

De AVG lijst is niet standaard geactiveerd in GetGrib. Deze kun je activeren bij de gebruiker.

Ga naar Beheer > Gebruikers en klik op Rollen bij de gebruiker. Onderaan kun je de permissie AVG aanvinken. Vanaf dan is deze lijst actief.

De inactieve leden worden wel verzameld. Als je de lijst activeert, kan het dus zijn dat je al leden ziet in de AVG-lijst.

Ook interessant is:

Leden samenvoegen of verwijderen
Spam
Gezondheidsvragen Corona