Het is mogelijk om je medewerkers in Grib toe te voegen door gebruikers aan te maken.

Extra gebruikers kun je verschillende soorten Rollen toekennen waarmee ze een vooraf ingesteld aantal Rechten hebben. Hiermee kunnen functies in Grib gebruikt of afgeschermd worden.

INHOUDSOPGAVE

Gebruiker toevoegen

Om een gebruiker aan je administratie in Grib toe te voegen ga je naar Beheer > Gebruikers.

Klik op Gebruiker toevoegen. In het volgende scherm kun je de gegevens invoeren van je medewerker. Voer een naam, e-mailadres en een wachtwoord in (het wachtwoord kan achteraf nog veranderd worden). Eventueel kan een afbeelding van de medewerker worden toegevoegd.

Na het opslaan zie je de nieuwe medewerker (gebruiker) in de lijst staan.

Rollen

Via Beheer > Gebruikers klik je op Rollen bij de gebruiker. Je kunt een vijftal vooraf ingestelde rollen kiezen.

Naast de vooraf ingestelde rol heb je de mogelijkheid om extra Rechten toe te kennen. Bijvoorbeeld die van de "Baliemedewerker" kun je met het recht "Documenten bekijken" ervoor zorgen dat geuploade bestanden bij het lid ingezien kunnen worden.

Wachtwoord vergeten

Als bij het inloggen het wachtwoord niet werkt of is vergeten klikt men tijdens het inloggen op "Wachtwoord vergeten". Voeg het e-mailadres waar je mee wilt inloggen in en klik op "Nieuw wachtwoord aanvragen".

Ontvang je geen link in je mail, controleer dan o.a. de spam folder en of je het juiste e-mailadres gebruikt. Ook kan de admin van het account je wachtwoord resetten door op "Bewerken" te klikken  achter jouw gebruikersnaam.

Gebruiker verwijderen

Via de lijst met gebruikers kun je achter een gebruiker "Verwijderen" selecteren.

Let hierbij op dat als er bijvoorbeeld een coach verwijderd wordt, de lessen die aan deze gebruiker gekoppeld zijn nu geen coach hebben. En de aantal gewerkte uren in het overzicht zijn niet meer beschikbaar. Eventueel kun je een gebruiker zijn wachtwoord aanpassen zodat de gebruiker niet kan inloggen maar jij wel de data kan behouden.

Ook interessant is:

Als coach een les volgen van collega