Indien je hulp nodig hebt met openstaande vorderingen, biedt Grib een koppeling met Van Hoek & Partners aan. Zorg voor een goed opgebouwd dossier om succesvol te incasseren.

Aanmelden

Om openstaande facturen door te sturen naar een incassobureau dien je eerst je aan te melden bij https://vanhoek-partners.nl/#klant-worden.

Vermeld in je bericht dat je de koppeling wilt gaan gebruiken voor je account bij Grib.

Zodra je account is goedgekeurd ontvangen wij bericht en zullen we de koppeling activeren.
Opvolg Flow

Je kan voor een goede opbouw van je dossier het beste in je opvolg flow genoeg betalingsmomenten aanbieden aan je leden. Dat wil zeggen een herinnering (1 à 2) en een aanmaning.


Voeg bij je bestaande opvolg flow, het stap type Incassobureau toe en klik op ok.


Facturen die deze nieuwe stap bereiken worden toegevoegd onder Financieel > Incassobureau. De facturen worden dus niet direct doorgestuurd naar het incassobureau.

Leden doorgeven aan incassobureau


Het is mogelijk om zelf leden door te geven aan Van Hoek & Partners. Ga daarvoor naar Financieel > Incassobureau. 


Hier vind je een overzicht van alle leden die klaar staan om verstuurd te worden naar Van Hoek & Partners. Deze lijst kun je aanvullen door op "Leden Toevoegen" te klikken om te zoeken naar Leden en deze toe te voegen. Of "Bulk toevoegen" waarbij je een minimum aantal openstaande facturen per lid kan selecteren en die facturen in één keer kan toevoegen.


Als je klikt op de knop "Verstuur naar incassobureau", dan worden alle leden die op de incassolijst staan verstuurd naar Van Hoek & Partners.Ook interessant is:

Opvolgflow facturen
Koppeling met OneFit