Verwijderen van leden is mogelijk in Grib, maar we adviseren om eventuele dubbele leden samen te voegen.

Leden samenvoegen

In je Ledenlijst kun je een lid die zich dubbel heeft ingeschreven samenvoegen tot 1. Selecteer de dubbele accounts van het lid door deze aan te vinken. Bovenin de lijst zie je de optie samenvoegen verschijnen. Klik hierop en in het volgende scherm kies je een "hoofdaccount". Dit is meestal het account met een actief abonnement en de meeste gegevens. Klik op "Samenvoegen" en de gegevens van beide profielen/leden worden nu samengevoegd bij 1 lid.

Dit is handig als een lid in het verleden een proefabonnement heeft afgesloten en nu een nieuwe inschrijving heeft gemaakt.

Lid verwijderen

Als je op de naam van het lid in je Ledenlijst klikt, dan ga je naar de detailpagina van het lid en heb je rechts naast de naam van het lid de knop verwijderen.

Nadat je hierop hebt geklikt wordt er nog om een bevestiging gevraagd.

Let op, verwijderen van de gegevens van het lid (incl. het abonnement en de persoonsgegevens) betekent dat dit ook niet meer teruggehaald kan worden. De bezoeken blijven geanonimiseerd bewaard voor de statistieken van jouw club. De gemaakte facturen behouden wel de naam om een duidelijke administratie te behouden.

Ook interessant is:

Meerdere leden onder 1 login