Benieuwd naar de mening van jouw leden? Wat vinden jouw leden van de lessen? Van de locatie? Van het niveau? Stel anoniem vragen op de inchecktablet om daar achter te komen. Leden beantwoorden de vraag met 5 smileys. Zo kun jij peilen wat er speelt op jouw studio/club. Meten is weten!

Vraag instellen

Onder Communicatie > Feedback kun je vragen instellen die getoond worden op de tablet.

Voer de vraag in die je wilt meten. Zorg voor een duidelijke vraag zodat leden weten wat ze beantwoorden.

De vraag wordt beantwoord op basis van 5 smileys, van niet tevreden tot tevreden. Stel je vraag dus op zo’n manier dat deze te beantwoorden is op deze schaal.

Nadat je de vraag hebt opgeslagen moet je deze nog activeren door op tonen op de tablet te klikken, zodat de vraag op de tablet verschijnt. Klik op activeren in de lijst om de vraag te activeren. Kies een begin- en einddatum, zodat de vraag automatisch afloopt.

De vraag wordt na de eerstvolgende incheck op de tablet getoond.

Vraag beantwoorden

Als de vraag is geactiveerd kunnen leden deze beantwoorden op basis van 5 smileys. Na het tikken op een smiley is de vraag al beantwoord. Heel eenvoudig!

Statistieken

Als de vraag is geactiveerd kunnen leden deze beantwoorden. Jij kunt de gemiddelden van de antwoorden zien. Ga daarvoor naar Leden > Feedback en klik op Statistieken bij de vraag waar je de statistieken van wilt zien.

Je kunt vervolgens statistieken zien per periode dat de vraag is geactiveerd of een totaal overzicht.