Neemt een lid een introducé mee? Dan kan je deze als gast toevoegen aan de les.

Heb je deze items al ingesteld?

Abonnementstype toevoegen
Betaalmethode instellen

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Gast toevoegen aan een les

Voor het toevoegen van een gast aan een les ga je naar Reserveringen > Kalender

Klik het lesmoment in de kalender aan. Rechts van de kalender klik je op Gast toevoegen.

In het scherm dat naar voren komt vul je de gegevens in.

Eventueel kun je direct een factuur aanmaken door “Ja” te selecteren.

Klik daarna op de knop Reserveer & factureer.

De gast is nu toegevoegd aan de les.

Grib Club App

Toevoegen van een gast aan de les kan natuurlijk ook via de club app. Wanneer een coach in de app is ingelogd selecteert deze “Mijn rooster”. In het rooster kan je een lesmoment selecteren en snel een introducé bij de les plaatsen door op “Gast toevoegen” te klikken. Vul de gegevens in van de gast en selecteer nogmaals gast toevoegen.

Gast omzetten naar lid
Proeflessers opvolgen
Bericht sturen