Met Grib kun je eenvoudig en automatisch proeflessers opvolgen.

Heb je deze items al ingesteld?

Proefles formulier

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

INHOUDSOPGAVE

Aanmaken standaard opvolg mail

Om proeflessers op te volgen, maak je eerst een standaard mail aan onder Communicatie > Mailing. Maak een mail die je wilt versturen nadat de proefles is geweest. Klik op "Mail Aanmaken".

Voeg als paragraaf een knop toe die verwijst naar een (regulier) inschrijfformulier. Wanneer het proeflid hierop klikt, worden zijn/haar gegevens automatisch in het inschrijfformulier geladen.

Het toevoegen van een inschrijfknop in de mail is optioneel, maar wel aan te raden.

Instellen mail na proefles

Nu we de mail hebben aangemaakt, kunnen we deze automatisch laten versturen na de proefles. Ga naar Beheer > Abonnementstype en klik op Automatische mails bij het proefabonnement.

• Je komt op een pagina waar je automatische mails kunt toevoegen. Klik op de knop om een automatische mail toe te voegen.
  • In het volgende scherm kun je de mail opstellen. Hier kun je de eerder gemaakte standaardmail kiezen.

• Als je de mail hebt ingevuld en opgeslagen is het direct actief.

Herinnering voordat proefles start

Je kunt ook een mail maken om een lid te herinneren voordat een proefles begint. Hiervoor hoef je niet per se een standaardmail te maken en te koppelen. Je kunt ook een losse mail gebruiken, inclusief de vervang codes die je naast het tekstveld ziet staan.

Gast omzetten naar lid
Leden samenvoegen of verwijderen
Gast reservering