Met roosters biedt je een zoekfilter voor jezelf en je leden. Bijvoorbeeld een rooster voor kinderen en 1 voor volwassenen.


Heb je deze items al ingesteld?

Lessen
Leden log-in


Dan kan je verder met onderstaande uitleg.
Nieuw rooster

Om lessen te plannen in een rooster, navigeer je naar Beheer > Roosters en klik je op "Rooster toevoegen". Geef het rooster een eenvoudig te herkennen naam.

Stel in of leden het rooster kunnen bekijken op het portaal of in de app, en of de reserveringslimiet en het aantal reserveringen worden weergegeven in de website plugin.

Verwijs proeflessers naar een inschrijfformulier dat je hebt aangemaakt onder Beheer > Inschrijfformulieren, om het inschrijvingsproces voor toekomstige leden te vergemakkelijken.

Selecteer nu de lessen die in dit rooster moeten worden opgenomen en klik vervolgens op "Opslaan".

Je ziet nu het nieuwe rooster met verschillende opties:

  1. • Standaard maken: Klik hierop om dit rooster als eerste te tonen wanneer leden op het portaal of in de app op "Rooster" klikken.


  2. • Bewerken: Gebruik deze optie als je bepaalde instellingen wilt aanpassen.

  3. • Website plugin: Deze handige plugin kan door je webbouwer in je website worden geïntegreerd. Je kunt kiezen voor een kalender- of lijstweergave, en onderaan zie je een voorbeeld.


  4. • Verwijderen: Je kunt het rooster verwijderen, maar zorg ervoor dat je webbouwer dit ook op je website doet.Wat ook interessant is:

Agenda
Overzicht lessen
Boekingen
Lokalen