Stel jouw eigen kleuren in op de incheck tablet.


Om de incheck tablet op te laten vallen kun je de kleuren aanpassen aan jouw eigen huisstijl kleuren. Het is ook mogelijk om jouw eigen achtergrondafbeelding te gebruiken. Zo past de incheck tablet bij elk interieur!


Heb je deze items al ingesteld? 

Tablet in houder monteren
Ingebruikname van de incheck tablet


Dan kan je verder met onderstaande uitleg.
Styling aanpassen

De kleuren op de incheck tablet stel je in via de website. Ga daarvoor naar Beheer > Incheck.


Op deze pagina kun je de header (de bovenkant) en de achtergrond instellen. Dit doe je door op het desbetreffende veld aan de linkerkant te klikken.


Verder is het mogelijk om de kleur van de tekst per vlak (header & achtergrond) aan te passen. Heb je een donkere achtergrond, kies dan voor een lichte tekstkleur.

Daarnaast is het mogelijk om een eigen afbeelding als achtergrond te gebruiken. Je kunt voor de header en voor de onderkant een afbeelding uploaden. Gebruik de formaten die bij het veld staan voor het beste resultaat.
Nieuwe stijl toepassen

Als je de opmaak hebt ingesteld sla je het formulier op. Vervolgens klik je op de "header" van de tablet (het bovenste gedeelte waar jouw bedrijfsnaam staat, in het voorbeeld rechts “POWERGYM”). De opmaak die jij hebt ingesteld worden vervolgens getoond in de tablet.


Ook interessant is:

Ingebruikname van de incheck tablet
Tablet in houder monteren