Maak het inchecken leuk voor jouw leden! Toon persoonlijke berichten en incheck-iconen.

Grib biedt vele manieren om het inchecken persoonlijk te maken voor jouw leden.

Het inchecken zorgt ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw club, vandaar dat het van belang is dat al jouw leden gaan inchecken.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden toevoegen

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Incheck melding en afbeelding aanpassen

Het inchecken maak je persoonlijk door een aangepaste incheck afbeelding en/of een persoonlijke incheck melding te tonen. Beiden kun je instellen vanuit het leden-detail scherm (klik op een lid vanuit de ledenlijst).

Klik vervolgens op het tabblad “Incheck melding” om de incheck afbeelding en/of incheck tekst te kunnen instellen. Als een lid incheckt ziet diegene de afbeelding en melding je hebt geselecteerd. Wissel deze melding van tijd tot tijd of stel automatische meldingen in. Zie daarvoor de handleiding “Automatische berichten instellen”.

Je kunt ook per lid een dashboard melding tonen. Zo kun je baliemedewerkers attenderen dat ze bijvoorbeeld bij de incheck de notities van het lid moeten controleren op belangrijke informatie.

Zo ver wil je het niet laten komen, maar je kunt hier ook een lid blokkeren. Bijvoorbeeld omdat er facturen open staan. Inchecken en reserveren is dan niet mogelijk.

Zie incheck instellingen voor het automatisch blokkeren van een lid.

Ook interessant is:

Incheck opmaak
Pincode instellen