De incheck tablet is eenvoudig te monteren. Sinan begeleidt jou er stap voor stap doorheen.

De tablet houder is een luxe, moderne en stevige houder voor de incheck tablet en staat goed bij elke club. Sinan legt in dit filmpje uit hoe je de tablet houder in elkaar moet zetten.

Homebutton verbergen

Na het monteren kun je de homebutton verbergen door het schuifje voor de button te plaatsen. Zo voorkom je dat leden de incheck app wegklikken.

Incheck tablet uitschakelen

De incheck tablet blijft aan zolang de Grib Incheck app actief is. Wil je de tablet sluiten? Klik dan 1x op de home button. De tablet gaat naar de home screen van de tablet. Na 30 seconde wordt het scherm donker en weer 5 seconde daarna gaat de tablet uit.

Tablet weer inschakelen doe je door weer op de homebutton te klikken.

Ook interessant is:

Ingebruikname van de incheck tablet
Incheck opmaak