Stel de incheck tablet in zodat leden kunnen inchecken

Grib biedt een eenvoudige en krachtige incheck methode aan. Dit gebeurt via een incheck tablet op jouw locatie. Voor het monteren van de incheck tablet heeft Sinan een handige video gemaakt. Bekijk de handleiding tablet houder monteren om de video te bekijken.

Heb je deze items al ingesteld?

Tablet in houder monteren

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Installeren

Het installeren van de app is erg eenvoudig.

Ga naar de Google Play Store en zoek op de app “Grib Incheck”.

Dit is de officiële incheck-app van GetGrib.

Inloggen en inchecken

Als je de app hebt geïnstalleerd op de tablet, dan is het alleen nog maar een kwestie van de app openen en in te loggen.

Nadat je bent ingelogd kunnen jouw leden inchecken door o.a. hun naam in te voeren of door de QR code te scannen met de Club App

Zie ook ons korte instructievideo

Ook interessant is:

Tablet in houder monteren
Incheck opmaak