Je kunt op vele manieren contact houden met je leden. 1 daarvan is het versturen van een bericht via de detailpagina van het lid.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden toevoegen

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Bericht naar lid sturen

Via Leden > Leden kun je de naam van het lid aanklikken. De details van het lid worden getoond. Om een bericht te sturen naar dit lid klik je naast de naam van het lid op de knop "Bericht versturen".

Je kan hier een aantal opties instellen. E-mail, push bericht, sms en flows.

Selecteer "ja" bij de opties die je wilt gebruiken.

Bij mail heb je de mogelijkheid om een losse mail op te maken of een mail te kiezen die je al ingesteld hebt via Communicatie > Mail.

Bij flow kun je een keuze maken uit de ingestelde flows die je via Communicatie > Flow hebt ingesteld.

Flow instellen

Maak een flow aan om berichten op bepaalde momenten naar een lid te versturen. Dit kan via Communicatie > Flow.

Zo kan je bijvoorbeeld de volgende flow starten als een lid een proefmaand start:

Stap 1: Je stelt in dat na 10 dagen een mail wordt verstuurd met de vraag hoe het lid de eerste week heeft ervaren.

Stap 2: 15 dagen later wordt er opnieuw een mail verstuurd om het lid te laten weten dat de proefmaand bijna voorbij is.

Stap 3: Vervolgens kan je nog een mail instellen die wordt verstuurd als de proefmaand is afgelopen, bijvoorbeeld om het lid nogmaals op de hoogte te brengen van de vervolg mogelijkheden.

De mails stel je in via Communicatie > Mailing. Lees hierboven hoe de flow gekoppeld wordt aan een lid.

Ook interessant is:

Bericht sturen