Les reserveren met abonnement/strippenkaart/credit

1. Heeft het lid een actief abonnement?

Bekijk bij het profiel van het lid bij Abonnementen of het lid een abonnement of strippenkaart heeft dat actief is, dus met een ingangsdatum in het verleden. Het lid kan ook losse credits hebben.

2. Wat voor abonnement heeft het lid?

Bekijk wat het lid kan reserveren met het abonnement. Zie het tabje credits en controleer dit bij Beheer; Abonnementstypen; rechts op het pijltje naast het desbetreffende abonnement; Bewerken; Incheck & Reserveringen.

Bekijk hier welke lessen aan het abonnement gekoppeld zijn en of de les waar het lid voor wilt reserveren hier tussen staat.

3. Hoe staan de instellingen bij de les?

Bekijk welke instellingen de les heeft bij Reserveringen; Lessen; rechts op het pijltje naast de desbetreffende les; Bewerken; Reserveringsinformatie.

- Controleer hier bijvoorbeeld de reserveringstermijn. Hoeveel dagen van te voren kan een lid een les reserveren en hoeveel dagen van te voren heeft het lid deze les geprobeerd te reserveren?

- Controleer ook de Restricties. Is er een leeftijd of geslacht ingesteld als restrictie? Is de les aan het juiste abonnement of strippenkaart gekoppeld?

4. Staat alles goed ingesteld? Neem dan contact op met Grib.

Losse les reserveren via inschrijfformulier

1. Hoe staan de instellingen bij het inschrijfformulier?

Controleer of de instellingen van het inschrijfformulier goed staan. Ga naar Beheer; Inschrijfformulieren; rechts op het pijltje naast het desbetreffende abonnement; Bewerken.

- Staat er ingesteld dat het om proefleden gaat?

- Staan er abonnementen aan het inschrijfformulier gekoppeld? Bijvoorbeeld een proefabonnement of een losse les abonnement.

- Staat de dubbele registratie aangevinkt? Als dit het geval is en een nieuw lid misschien al eens eerder is komen sporten dan kan het dat het emailadres al in het systeem staat. Het lid kan zich dan niet opnieuw inschrijven.

2. Hoe staan de instellingen bij de les?

Bekijk welke instellingen de les heeft bij Reserveringen; Lessen; rechts op het pijltje naast de desbetreffende les; Bewerken; Reserveringsinformatie.

- Staat de "losse les" ingesteld?

- Staat de "proefles" ingesteld?

4. Staat alles goed ingesteld?

Maak dan een testprofiel aan in het account van de club en voer zelf een test uit. Gebruik bijvoorbeeld de gebruikersnaam "test" en verwijder na het testen dit lid meteen.

5. Neem contact op met Grib.