Blader door het rooster en reserveer eenvoudig een les via de Club App.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden log-in

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

INHOUDSOPGAVE

Rooster

Als je de app hebt geopend start je op de nieuwspagina. Hier staat het laatste nieuws over de club waar jij actief bent.

Om naar het rooster te gaan open je het menu door op de 3 lijntjes aan de bovenkant van de app te klikken.

Er klapt een scherm uit met jouw naam en eventueel een foto. Via het menu kun je naar het menu-item Rooster gaan.

Als je het rooster opent, dan zie je de lessen van de komende 7 dagen. Vanuit het rooster zijn er verschillende opties om een les op te zoeken.

1. Als je op de kalender klikt kun je een datum selecteren. Het lesaanbod van die dag wordt vervolgens getoond.
  2. Als jouw club meerdere roosters heeft gemaakt kun je een rooster selecteren. Klik daarvoor op de tekst "Alle lessen". Selecteer een rooster uit de lijst om de lessen van dat rooster te zien.
  3. Je kunt een week naar voren en een week naar achteren navigeren. Gebruik daarvoor de pijltjes aan het begin of eind van de dagen.

Heb je de les gevonden die je wilt reserveren, dan kun je op de les klikken. Er opent een popup met informatie over de betreffende les.

Reserveren

Als je een les hebt geopend zie je de details van de les. Zie afbeelding aan de rechterkant voor een voorbeeld.

Hier kun je onder andere de volgende informatie zien:

• Naam en omschrijving van de les. In de omschrijving kunnen speciale voorwaarden worden vermeld die betrekking hebben op de les.
  • Aantal inschrijvingen.
  • De datum en tijd van de les.
  • De docent en locatie van de les.
  • Als de club het heeft ingesteld kun je de lijst met leden bekijken die gereserveerd hebben. De leden die toestemming hebben gegeven om met hun naam en foto zichtbaar te zijn worden getoond. Leden die geen toestemming hebben gegeven worden dus niet getoond met naam en foto.

Als je de les wilt reserveren klik je op de Reserveren knop onderaan de pagina.

Je wordt ingeschreven op de les en als het is gelukt krijg je een bevestiging te zien.

Als je de bevestiging hebt gehad, dan kun je de app sluiten. Wacht dus tot je de bevestiging hebt gezien om de app te sluiten.

Reservering bekijken of annuleren

Grib heeft het eenvoudig gemaakt om al jouw lopende reserveringen te bekijken en eventueel te annuleren.

Ga daarvoor weer naar het menu en klik op de optie Mijn Reserveringen. Je komt uit op een pagina met al jouw lopende reserveringen.

Elke reservering kun je aanklikken om de details van de reservering te bekijken.

Mocht je de reservering willen annuleren, klik dan op de knop Annuleren onderaan de details van de pagina.

Ook interessant is:

Gast reservering
Inloggen op het ledenportaal
Reserveren in het ledenportaal