Maak gebruik van tags om extra informatie over je leden te hebben. Zodat je gericht een mail kan sturen aan een bepaalde doelgroep in je administratie. Of om te weten hoe leden jouw club hebben gevonden.

Tags

In de detailspagina van een lid kun je op het plusje naast tags klikken.

Er opent een scherm waar je op bestaande tags kunt klikken of in het zoekveld kunt zoeken.

Als de tag nog niet bestaat kun je klikken op de tag met het plusje onder het zoekveld om deze toe te voegen. Klik daarna op de knop "Toevoegen".

Tags kunnen ook uit je inschrijfformulier(en) voortkomen.

Als je een keuze knop(radiobutton) of een meerkeuze knop (checkbox) hebt in je inschrijfformulier.

• Radiobutton de tag bestaat uit de "optie naam" met daarachter de naam van de "optie keuze".

• Checkbox deze tag bestaat uit de ingestelde "titel" en daarachter de "optie naam".

Ook is het mogelijk om een les alleen beschikbaar te stellen voor een bepaalde tag. Leden met de tag moeten wel een actief abonnement hebben die deze les kan reserveren. De gekozen tag is een extra toegevoegde restrictie.

Stuur een mail naar support@getgrib.nl als je tags verwijderd wilt hebben.

Ook interessant is:

Inschrijfformulier