Leden kunnen de algemene voorwaarden ondertekenen via het inschrijfformulier of via een aanschaffing in de shop. In deze handleiding lees je hoe je dit kan instellen.

Algemene voorwaarden via het inschrijfformulier

Via Beheer > Inschrijfformulieren > rechts op het pijltje op Velden bewerken kan je onder het kopje Voorwaarden een URL plaatsen naar de algemene voorwaarden. Klik op opslaan en vervolgens onderaan de velden nogmaals op opslaan.

Een lid kan nu via het inschrijfformulier de algemene voorwaarden bekijken en accepteren.

Algemene voorwaarden via de shop

Via Beheer > Ledenportaal > Shop kan je een URL plaatsen naar de algemene voorwaarden. Klik vervolgens onderaan op opslaan. Het lid kan nu de algemene voorwaarden accepteren bij het aanschaffen van een abonnement of strippenkaart via de shop.