Met roosters biedt je een zoekfilter voor jezelf en je leden. Bijvoorbeeld een rooster voor kinderen en 1 voor volwassenen.


Heb je deze items al ingesteld?

Lessen
Leden log-in


Dan kan je verder met onderstaande uitleg.
Nieuw rooster

Om lessen onder te verdelen in een rooster ga je naar Reserveringen > Roosters en klik je  op “Rooster toevoegen”. Geef een makkelijk te herkennen naam op.


Stel in of Leden het rooster kunnen zien op het portaal of in de app. En het wel of niet tonen van de reserveringslimiet en aantal reserveringen in de website plugin.

Je kan proeflessers doorverwijzen naar een inschrijfformulier die je onder Beheer > Inschrijfformulieren hebt aangemaakt. Zo maak je het voor toekomstige leden makkelijker om zich in te schrijven.


Vinken nu nog de lessen aan die in dit rooster moeten en klik dan op “Opslaan”


Je ziet je nieuwe rooster nu staan met daarachter een aantal opties:

  • Standaard maken. Klik hierop om dit rooster als eerste te tonen als leden in de app of het portaal op Rooster klikken.

  • Bewerken. Je wilt bijvoorbeeld een instelling toch niet tonen.

  • Website plugin. Deze handige plugin kan je door je webbouwer in je website laten plaatsen. Je kan kiezen voor een kalender- of lijstweergave. Onderaan zie je een preview.

  • Verwijderen. Je kan het rooster verwijderen, maar zorg dat je webbouwer dit ook op je website doet.Wat ook interessant is:

Agenda
Overzicht lessen
Boekingen
Lokalen