Sla documenten op bij leden en raak nooit meer een document kwijt.

GetGrib biedt een handige module waarmee je documenten kunt opslaan bij een lid. Het document wordt online opgeslagen, zodat jij het nooit kwijt raakt!

Je kunt zelf bepalen of het document gedeeld wordt met het lid. Zo kun je dus interne en externe documenten aanmaken. Handig voor bijvoorbeeld een getekend machtigingsformulier of een trainings- of voedingsschema.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden toevoegen

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

INHOUDSOPGAVE

Uploaden bij een lid

De upload functie vind je op de detail-pagina van een lid (als je een lid opent vanuit de ledenlijst). Klik vervolgens op het tabblad Documenten. Hier vind je alle geüploade documenten die horen bij het lid. Een nieuw document uploaden kan op 2 manieren:

• Klik op de knop om een bestand te selecteren. Nadat je het bestand geselecteerd hebt, wordt deze geüpload.

• Sleep een bestand naar het gedeelte onder de lijst. Het bestand wordt direct geüpload.

Geaccepteerde bestandsformaten

Momenteel worden de volgende bestandsformaten geaccepteerd:

• PDF

• Word (.doc en .docx)

• Afbeeldingen (.png, .jpeg, .jpg)

De bestandsgrootte kan maximaal 10 MB zijn.

Naam aanpassen

Als het bestand is geüpload kun je de naam aanpassen door op het potloodje te klikken.

Delen met lid

Verder kun je aangeven of het document gedeeld moet worden met het lid. Als het document gedeeld wordt met het lid, dan kan het lid het document downloaden via het ledenportaal. Er wordt geen e-mail verstuurd dat het document wordt gedeeld. Stel het lid dus op de hoogte dat er een document gedeeld is.

Ook interessant is:

Machtigingsformulier
Machtigingsformulier ondertekenen op tablet