Ontvang push notificaties als leden een reservering maken of annuleren. Stel dit in voor alle lessen of specifieke lessen. Zo weet jij of er genoeg reserveringen zijn om de les door te laten gaan.

Wil je op de hoogte blijven van reserveringen en annuleringen van lessen? Schrijf je dan in op lessen of lesmomenten om push berichten  te ontvangen van elke reservering of annulering van een specifieke les of lesmoment.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden log-in

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Aanmelden voor lesmoment

Wil jij niet voor alle lesmomenten van een les notificaties ontvangen, maar alleen voor 1 lesmoment (bijvoorbeeld boksen op vrijdagmiddag)? Dan is het mogelijk om je aan te melden voor notificaties voor dat lesmoment.

Log in de Club App in met jouw gegevens. Je logt dan in als admin/coach. Ga vervolgens naar Rooster en selecteer het lesmoment waar jij de notificaties van wilt ontvangen.

Klik vervolgens op de bel rechts bovenin om je aan te melden voor notificaties van dit lesmoment. Uitschrijven doe je op dezelfde manier.

Aanmelden voor alle lesmomenten van een les

Het is ook mogelijk om je aan te melden voor alle lesmomenten van een les, bijvoorbeeld alle bokslessen.

Log in als admin/coach in de Club App en klik op Lessen. Open vervolgens een les. Je komt dan op de pagina terecht die hier rechts staat afgebeeld.

Klik op de bel rechts bovenin om je aan te melden voor reserveringen van alle lesmomenten van de betreffende les. Uitschrijven doe je door opnieuw op de bel te klikken.

Automatische berichten instellen
Gast reserveringen