Voer de resultaten van metingen in en bekijk de voortgang per lid.

Uitvoeren metingen

Klik op de knop "Meting Uitvoeren" om een
nieuwe meting te doen bij een lid. Selecteer een metingtype en zoek vervolgens het lid op bij wie je de meting wilt invoeren.

Voer vervolgens de variabelen in. In ons voorbeeld meten wij de BMI en voeren we dus de lengte en het gewicht in.

Tot slot kies je de datum van de meting. Als je achteraf een meting invoert, kun je dus een datum in het verleden selecteren.

Resultaten bekijken

Nadat je een meting hebt ingevoerd kun je de voorgang bekijken door op het resultaat te klikken. Je komt dan uit op een scherm van het lid met de resultaten van alle metingen die zijn uitgevoerd. Per meting - zoals BMI - kun je het huidige resultaat zien en de historie (zowel in grafiek als tabel). Klik op een metingtype om de resultaten van dat metingtype te zien.

Ook interessant is:

Metingtypes toevoegen
Fitness schema's