Op het ledenportaal kunnen jouw leden inloggen en zaken regelen zoals gegevens inzien en wijzigen, lessen reserveren en abonnementen, strippenkaarten of workshops aanschaffen.

Inloggen ledenportaal

Leden kunnen het ledenportaal vinden door te navigeren naar (jouw clubnaam).gotgrib.nl

Bij het bereiken van het ledenportaal is het inlogscherm te zien. Leden kunnen hier inloggen met een e-mail en wachtwoord. Door ’onthouden’ aan te vinken worden de inloggegevens bewaard voor een snelle inlog de volgende keer dat het lid het ledenportaal bezoekt.

Wachtwoord vergeten

In het geval dat een lid zijn/haar wachtwoord is vergeten kan op de link ‘Wachtwoord vergeten’ geklikt worden. Na het invullen van het e-mailadres wordt er een bericht gestuurd om een nieuw wachtwoord te kunnen kiezen. Het kan wel eens voorkomen dat de e-mail niet in de inbox maar in de spamfolder komt. In dit geval is het mogelijk om een los een aanmeldlink naar het lid te sturen. Dit kan vanuit het beheerdersportaal in de detailpagina van het lid. Klik op "Aanmeld link" en kopieër de url en plak deze in een los bericht naar het lid.

Ook interessant is:

Leden login