Heb je regelmatig grote groepen aan een tafel? Maak het jezelf en de klanten gemakkelijk door de klanten bij vertrek het totaal te laten betalen. Zo hoeven zij èn jij niet bij elke bestelling apart af te rekenen.

Tafel toevoegen

Klik op het pijltje naast het Grib logo en klik Kassa aan om in de kassa te komen. Ga vervolgens naar Beheer selecteer het tabje "tafels" en klik op Tafel toevoegen. Vul hier de naam van de tafel in, bijvoorbeeld Tafel 1.

Boek op tafel

Om een product aan te slaan op een tafel ga je naar Kassa. Plaats de producten in het winkelmandje en klik naast "Afreken als" op "Gast" in het tabje tafels kun je een tafel selecteren en klik op "Boek op tafel". Vervolgens staat de bestelling nog open in het scherm bij Kassa > Tafels.

Om later meer producten aan de tafel toe te voegen klik je op de desbetreffende tafel bij Kassa.

De bestelling komt direct in het winkelmandje te staan. Hier kun je meer producten toevoegen. Selecteer vervolgens nogmaals de tafel en . De bestelling is nu bijgewerkt en staat weer in het scherm bij Kassa > Tafels

Tafel afrekenen

Om het totaal van een tafel af te rekenen klik je weer op de desbetreffende tafel bij Kassa >Tafels. De bestelling van de tafel kan ook aan een lid gekoppeld worden. Selecteer hiervoor bij Gast een lid. Selecteer vervolgens de betaalmethode in het winkelmandje en klik op afrekenen

Als de bestelling niet aan een lid gekoppeld hoeft te worden kan de bestelling gewoon op Gast blijven staan. Selecteer vervolgens ook de betaalmethode in het winkelmandje en klik op afrekenen

Ook interessant is:

Kassa instellen
Shop in het ledenportaal
Dagtelling en afsluiting in de kassa
Verkopen via de webshop