Wanneer een bedrijf meerdere personen in dienst heeft die bij jou willen sporten is het mogelijk om een bedrijfsprofiel aan te maken. Maak een abonnementsvorm aan voor dit bedrijf en voeg de werknemers gemakkelijk toe aan het bedrijfsprofiel. Alle leden die aangesloten zijn bij het bedrijf kunnen reserveren en inchecken volgens de limieten van de abonnementen die zijn gekoppeld aan het bedrijf.Bedrijven toevoegen

Voeg een bedrijf toe via Leden > Bedrijven & Families. Na het invullen van de bedrijfsgegevens kan je beginnen met de leden toevoegen. Wanneer het lid al in het systeem staat kan het lid in het profiel van het bedrijf worden toegevoegd via Leden.
Abonnementen voor bedrijven

Je kan een bestaand abonnementstype toevoegen of een apart abonnementstype aanmaken wat past bij het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een ritten-abonnement.

Voeg vervolgens het gewenste abonnement toe aan het bedrijvenprofiel bij het tabje Overkoepelende abonnementen.Je kunt per abonnement aangeven of de credits per lid gelden (bijv. 2 credits per week) of dat ze verdeeld worden over alle leden.Leden die zijn aangesloten bij het bedrijf hoeven buiten het bedrijfsabonnement geen apart abonnement te hebben. De facturatie zal nu via het bedrijvenprofiel gaan en niet via de leden die hier aan gekoppeld zijn.


Via Leden > Bedrijven & families bij het tabje "Statistieken" kan je per periode zien hoeveel er gesport is per lid. Bovenstaand is ook mogelijk voor families, dit kan op dezelfde wijze worden ingesteld. Ook interessant is:

Sporten met subsidie
Meerdere leden onder 1 login
Leden samenvoegen of verwijderen