Als de app niet meer in de Apple Store te vinden is, is het waarschijnlijk dat de licentie is verlopen. Om dit te verifiëren, kun je inloggen op https://developer.apple.com/account/ en de status van de licenties controleren. Indien nodig, dien je de licentie te verlengen.

Na vernieuwing zal de app binnen 24 uur weer actief zijn. Om de service voor nieuwe leden in de tussentijd te waarborgen, kunnen zij gebruikmaken van de Grib app.

Vergeet niet de gebruikers op de hoogte te stellen van deze tijdelijke verandering en instructies te geven over het gebruik van de alternatieve Grib app.