Vanuit de kalender kan je per les de leden een bericht sturen. Handig om extra informatie over de les te geven.

Heb je deze items al ingesteld?

Leden log-in

Dan kan je verder met onderstaande uitleg.

Reserveringen

Via Reserveringen > Kalender is het mogelijk je leden per reservering een bericht te sturen. Dit kan online en via de app.

In de kalender of lessen zoek je de reservering op en zodra je op een lesmoment klikt zie je de gemaakte reserveringen aan de rechterkant.

Boven de gemaakte reserveringen klik je op het mail icoon.

In het naar voren komende scherm heb je drie manieren om een bericht te versturen.

• e-mail

• push bericht

• sms

Als je 1 of meerdere verstuur methoden wilt gebruiken klik je bij deze methoden op ja.

Ook interessant is:

Lessen annuleren/vakantie instellen