Maak strippenkaarten aan om losse leden beter te bedienen.

Strippenkaarten zorgen voor een hogere omzet doordat leden die twijfelen over een abonnement toch nog lid worden. Dit is de ideale manier om leden kennis te laten maken met jouw sportschool.

In Grib maak je strippenkaarten aan die je vervolgens koppelt aan leden.

Strippenkaart toevoegen

Ga naar Beheer > Strippenkaarten om een overzicht te krijgen van alle aangemaakt strippenkaarten. Op deze pagina kun je tevens een nieuwe strippenkaart aanmaken. Klik daarvoor op de knop Strippenkaart toevoegen.

Strippenkaart aanmaken

Naam: kies een duidelijke naam voor de strippenkaart. Bij het koppelen van een strippenkaart aan een lid, zie je deze naam staan.

Aantal credits: hoe vaak kan een lid inchecken met deze strippenkaart Bedrag: het bedrag voor deze strippenkaart.

Credits teruggeven bij een no-show: al heeft een lid zich te laat afgemeld kan de gebruikte credit worden teruggegeven.

In de min: Vaste reserveringen die met een strippenkaart zijn gemaakt laten doorlopen als de credits op zijn. Via Reserveringen > Correctielijst kun je zien welke leden er in de "min" staan.

Verloopt na dagen: het aantal dagen dat de strippenkaart geldig is. Dit gaat in vanaf het moment dat de strippenkaart is gekoppeld aan een lid.

Bedrag: het bedrag voor deze strippenkaart.

Btw: het btw percentage voor de strippenkaart.

Daluren: Geef aan of de strippenkaart alleen geldig is tussen bepaalde tijden.

Vrije incheck: Het lid kan met de strippenkaart inchecken op de tablet zonder dat er een les van tevoren gereserveerd.

Koppelen aan lessen: Welke lessen wil je dat deze strippenkaart kan reserveren/bezoeken. De lessen kun je hier aanvinken.

Koppelen aan faciliteiten: Geef hier aan welke faciliteiten met deze strippenkaart gereserveerd kunnen worden.

Extra opties strippenkaart

Nadat een strippenkaart is aangemaakt kun je een aantal extra instellingen gebruiken door rechts naast de strippenkaart op het pijltje te klikken:

Shop instellingen: Met deze instelling kun je de strippenkaart aanschafbaar stellen in de shop van het ledenportaal.

Registratie instellingen: Deze instellingen gelden voor het kunnen aanschaffen via het inschrijfformulier en de plug-in.

Automatische mails: Je kunt een mail instellen als er bijvoorbeeld nog twee strippen over zijn. Met een link naar het ledenportaal kan er makkelijk een nieuwe aangeschaft worden.

Ook interessant is:

Strippenkaart koppelen aan lid
Abonnementstype aanmaken
Abonnement koppelen aan lid
Credits bij lid