Net zoals het maken van een faciliteit kun je een agenda aanmaken voor je coach of personal trainer via Reserveringen > Agenda. De coach of personal trainer kan gemakkelijk via de app een afspraak inplannen of nog wijzigingen maken.

Aanmaken van een agenda

Voor het maken van een nieuwe agenda ga je naar Reserveringen > Agenda.

Klik op de button "voeg agenda toe".

Voer de algemene informatie in, die wordt getoond in de Club App en het ledenportaal. Indien je deze niet openbaar wilt maken kies je de status Privé.

In het tab "Reserveren" kun je een aantal opties aanpassen en activeren. Bijvoorbeeld met welk abonnement deze personal training gereserveerd kan worden en of dit los aangeschaft kan worden.

Bij het tab "Beschikbare Coaches" kun je coaches selecteren waarmee een afspraak gemaakt kan worden. De beschikbaarheid qua dagen en tijden kun je hier "vast" instellen of via de personeelsplanning.

Beschikbaarheid coach aanpassen

Als je hebt gekozen voor "Personeelsplanning", dan kun je via Reserveringen > Agenda tab "Personeelsplanning", de beschikbaarheid per week instellen. Voeg coaches toe aan dagen en tijden en pas de beschikbaarheid per week aan.

Coaches kunnen in de app de werktijden van elkaar zien, zo weet iedereen wie wanneer werkt.

Reserveringen & afspraken maken

Via Reserveringen > Kalender kan je een reservering maken voor een lid voor een faciliteit of voor een afspraak. Hier kun je ook nog de afspraak bewerken.

Je kunt eenmalige afspraken maken (voor die specifieke dag en tijd), een wekelijks terugkerende afspraak (bijv. elke maandag tussen 10:00 - 11:00) of een afspraak een aantal weken herhalen (bijv. 4x herhalen).

Ook interessant is:

Faciliteiten
Roosters
Boekingen
Lessen beheren