Krijg inzicht in wie je lessen volgen via de kalender.

Kalender

Via Reserveringen > Kalender zie je een overzicht van al je reserveringen. Standaard zie je de dag van vandaag en twee dagen vooruit. Je kan ook per dag of per week een overzicht tonen.

Klik op een les of afspraak om de details te tonen.

Rechts in de lijst zie je de namen van de leden die gereserveerd hebben en welk soort reservering het is ( losse & vaste reservering, proeflesser of gast). Eventuele no-shows zie je hier ook staan.

Grib Club App

Via de club app kun je als coach ook de leden zien die jouw les hebben gereserveerd.

Klik zodra je ingelogt bent selecteer je “Mijn Rooster” en selecteer het lesmoment om de presentielijst te bekijken. Eventuele afmeldingen met reden zie je hier ook terug.

Via “Lesoverzicht” kan je per les een overzicht van de lesmomenten inzien. Na het aanklikken van een lesmoment zie je ook de reserveringen.

Wat ook interessant is:

Afmeld redenen
Overzicht lessen