Maak kortingscodes aan voor jouw promotie-activiteiten. Geef korting of laat leden geen inschrijfkosten betalen. Check hoeveel leden zich hebben aangemeld met een kortingscode.


In GetGrib maak je eenvoudig kortingscodes aan die werken in de shop en inschrijfformulieren. Geef leden korting en meet hoe jouw promoties het doen
INHOUDSOPGAVE
Aanmaken kortingscode

Het aanmaken van een kortingscode doe je onder Beheer > Kortingscodes.


Geef een naam en omschrijving aan de code. Leden zien dit niet, dit is alleen voor jou, zodat je weet waar welke korting voor dient.


Onder het kopje Code maak je een code aan die leden kunnen gebruiken. Deze code kunnen leden dus gebruiken bij het inschrijfformulier of shop.

Tot slot geef je aan wanneer de kortingscode verloopt. Je kunt een eind-datum aangeven of aangeven hoevaak de code gebruikt kan worden. Laat deze velden leeg als je wilt dat de code oneindig te gebruiken is.
Aangeven waar de code te gebruiken is

Aan de rechterkant kun je aangeven op welke plekken de kortingscode is te gebruiken. Je kunt de kortingscode koppelen aan inschrijfformulieren en/of aan de shop.
Korting aangeven

Als laatste stap geef je aan hoeveel korting een lid krijgt als de kortingscode wordt gebruikt. Geef per betaalfrequentie aan wat de korting is. Dus voor een abonnement dat maandelijks wordt gefactureerd kan een andere korting gelden dan voor een abonnement dat jaarlijks wordt gefactureerd. Je kunt ook aanvinken dat er geen inschrijfkosten gerekend worden.
Leden bekijken die de code hebben gebruikt

Bij de kortingscode kun je zien hoe vaak de korting getoond is. Als je doorklikt zie je welke leden de korting hebben gebruikt.Ook interessant is:

Vervangcodes
Inschrijfformulier