Het toevoegen van leden is een handeling die je – hopelijk – vele malen moet uitvoeren. Grib heeft het daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Ga naar Leden en klik op de knop Lid toevoegen. Vanuit dit scherm kun je een lid aanmaken.

Algemene gegevens

Om te beginnen kunnen we de algemene gegevens van het lid invoeren.

Dit zijn o.a. de naam, email, geboortedatum, adres, telefoonnummer en woonplaats.

Het is belangrijk om de geboortedatum en geslacht in te voeren.

Je kan namelijk bij lessen leeftijdsrestricties instellen of instellen dat een les alleen voor mannen of vrouwen toegankelijk is.

Foto

Het toevoegen van een foto bij een lid kan op 2 manieren:

  • Klik op de knop Maak foto om via de webcam een foto te maken. Deze optie is alleen te gebruiken als je een webcam hebt aangesloten.
  • De tweede methode is om een foto te uploaden. Klik op de knop naast “Upload een foto” om een foto te selecteren. De foto wordt getoond als een lid incheckt. Voor de club is het handig omdat er een foto bij de naam staat.
Automatische incasso

Maak je gebruik van automatische incasso, dan kun je de rekening gegevens van het lid invoeren. De velden naam rekeninghouder en IBAN moet je zelf invoeren. De andere velden zijn ook nodig voor de incasso en worden door GetGrib zelf aangemaakt.


Ouder/voogd

Je kan ook de gegevens van een ouder/voogd invoeren zodat zij een les voor het kind kunnen reserveren. Je kan later ook nog een ouder/voogd toevoegen, bewerken en verwijderen.

Ook interessant is:

Abonnement koppelen aan lid
Strippenkaart koppelen aan lid
Gast omzetten naar lid
Leden samenvoegen of verwijderen