Waarom zeggen leden hun reservering af? Kan ik hierop inspelen? Stel Afmeld redenen in en leden moeten een reden selecteren waarom ze de reservering annuleren. Handig voor jou overzicht!


Jij bepaalt uit welke redenen leden kunnen selecteren bij het annuleren van hun reservering. Bij elke annulering moet een lid een reden selecteren. Jij ziet vervolgens hoe vaak (en door wie) de reden is geselecteerd.

TIP: Zorg ervoor dat er minimaal 4 redenen staan. Bij teveel redenen zullen leden geneigd zijn de 1e reden te selecteren.

Instellen

De afmeld redenen kun je instellen onder Reserveringen > Afmeld redenen. Hier kun je redenen toevoegen door "Voeg reden toe" te klikken.

Als een reden is toegevoegd, dan is deze direct actief. Dat wil zeggen dat leden de reden kunnen selecteren bij het annuleren van hun reservering.
Statistieken

In de lijstweergave wordt getoond hoe vaak de reden is gebruikt. Als je doorklikt, dan krijg je een overzicht te zien welke leden deze reden hebben gebruikt. Tevens krijg je te zien voor welke reservering (datum, tijd en les/faciliteit) dit was en wanneer het lid de reservering heeft geannuleerd.
Ook interessant is:

Lessen annuleren/vakantie instellen
Bericht sturen
Lessen beheren