Je kunt de financiële cijfers exporteren om dit bijvoorbeeld elk kwartaal door te sturen naar de boekhouder.

Omzetcijfers exporteren

Om de omzetcijfers te exporteren ga je naar Financieel; Overzicht; Kies periode (bijvoorbeeld kwartaal 2, 2021); Klik op het Excel icoon bij Totaal Omzet

Facturen exporteren

Het exporteren van de facturen kan op 2 manieren:

1. Financieel > Facturen. Kies filters (bijv. datum). Klik onderaan op Export. De huidige facturen-lijst wordt ge-exporteerd.

2. Financieel > Export.

Ook bieden wij op maat gemaakte export bestanden aan. Neem hiervoor contact op met onze support-desk.

Ook interessant is:

Bankregels exporteren ING internetbankieren
Activiteiten geschiedenis
Betalingen verwerken (SEPA)
Storneringen verwerken (SEPA)