Het kan voorkomen dat een lid niet kan inloggen in de app. Met onderstaande stappen zorg jij er voor dat jouw lid weer kan inloggen!

Soms kan de app niet geopend worden. In dat geval check je als eerst of het lid de nieuwste versie van de app heeft gedownload en of de telefoon misschien toe is aan een update.

Club Account

Controleer in het profiel van het lid bij Club Account Lid of er al een account is aangemaakt. Zo niet dan kan er een uitnodiging verstuurd worden door op "verstuur welkomstmail" te klikken.

Nieuw wachtwoord/inlog

Als het lid al wel een Club Account heeft aangemaakt, controleer dan of het lid met hetzelfde e-mailadres probeert in te loggen als dat in het profiel van het lid staat.

Als dat gewoon klopt dan kan het lid een nieuw wachtwoord aanvragen door op "wachtwoord vergeten" te klikken in de inlogpagina. Het lid ontvangt nu een mail (controleer spambox) en kan zo een nieuw wachtwoord instellen. Wellicht heeft het lid dit al geprobeerd en heeft het niet geholpen.

Login verwijderen
Wat je dan als club zijnde kan doen is via het profiel van het lid de login verwijderen (via het prullenbakje) en een welkomstmail of aanmeldlink naar het lid versturen. Het lid ontvangt zo een mail waarmee de accountgegevens opnieuw ingesteld kunnen worden. Vraag je leden om een simpel wachtwoord in te stellen, bijvoorbeeld "testen". Zo weet je zeker dat ze het goede wachtwoord invullen en kan daar niets in fout gaan. Het lid kan het wachtwoord altijd nog wijzigen.

De app verwijderen en opnieuw downloaden kan ook vaak helpen om de app even te "resetten".

Mocht het lid nog steeds niet kunnen inloggen nadat je bovenstaande stappen hebt uitgevoerd/gecontroleerd? Neem dan contact met ons op zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.