Betalingen van facturen worden automatisch gecontroleerd als je een bankbestand upload. Bankregels die ongekoppeld zijn aan facturen in je administratie moeten zelf verwerkt worden.

Bankregels koppelen

Nadat je je bestand via Financieel > Betalingen > Bankimport hebt geupload controleert Grib de bankregels en probeert ze te koppelen aan de facturen in je administratie. De ongekoppelde bankregels koppel je handmatig aan je facturen.

Klik op "Kies factuur" om de ongekoppelde bankregel aan een factuur te koppelen.

Gebruik "Zoeken naar factuur" en indien gevonden klik je op het pijltje naast de juiste suggestie en klik je op "Betaling verwerken".

Ook interessant is:

Storneringen verwerken (SEPA)
Crediteren