Deze handleiding legt uit hoe je een export kunt maken van je bankregels in de Internet Bankieren omgeving van de ING.

Inloggen bij de ING

Ga naar de internet bankieren pagina van de ing om in te loggen:

https://mijnzakelijk.ing.nl/zakelijk/home

Exporteren bankregels

Klik vervolgens op Downloaden > Af- en bijschrijvingen.

Je komt uit op een pagina waar je de begin- en einddatum kunt instellen. Wij raden aan om op een vaste dag van de maand of week de exports te maken, zodat je niet elke keer hoeft te onthouden wanneer de vorige export was.

De import van Grib werkt op basis van de CAMT-export, kies dit bestandsformaat en klik op Downloaden.

Het bestand wordt opgeslagen op je computer.

Storneringen verwerken in Grib

Volg de handleiding hieronder om de storneringen uiteindelijk te verwerken in Grib

Storneringen verwerken (SEPA)
Betalingen verwerken (SEPA)
iDEAL